Preskocit navigáciu

Deň kultúry na Posádkovom klube Bratislava


Deň kultúry na Posádkovom klube Bratislava

Pri príležitosti osláv Dňa Ozbrojených síl SR pripravili príslušníci Veliteľstva posádky Bratislava 19. septembra kultúrno-spoločenské podujatie, ktoré žiaľ z dôvodu nepriaznivého počasia nemohlo byť uskutočnené v plnom rozsahu.
O príjemnú atmosféru sa tak postarala country vystúpením hudobná skupina Pontoňáci. Prítomní mali možnosť prezrieť si pripravenú výstavu ovocia, zeleniny a citrusových plodov. Zbierku citrusov po prvý krát predstavil pán Milan Sodoma, ktorý sa na podujatí osobne zúčastnil a zožal veľký obdiv návštevníkov. K nahliadnutiu boli aj tradičné výstavy záujmových krúžkov, FotoAtak a Galérie Mil 2017.
Všetky výstavy sú k dispozícii na Posádkovom klube Bratislava do 30. septembra a srdečne Vás pozývame k ich vzhliadnutiu. Možno Vás inšpirujeme aj priloženými fotografiami.


Deň kultúry na Posádkovom klube BratislavaDeň kultúry na Posádkovom klube BratislavaDeň kultúry na Posádkovom klube BratislavaDeň kultúry na Posádkovom klube BratislavaDeň kultúry na Posádkovom klube BratislavaDeň kultúry na Posádkovom klube BratislavaDeň kultúry na Posádkovom klube BratislavaDeň kultúry na Posádkovom klube BratislavaDeň kultúry na Posádkovom klube BratislavaDeň kultúry na Posádkovom klube BratislavaDeň kultúry na Posádkovom klube BratislavaDeň kultúry na Posádkovom klube Bratislava

Autor: VePBA , Foto: por. Bc. Zuzana LANČARIČOVÁ; kpt.. Ing. Andrea RIŠIANOVÁ - Dátum: 21.09.2017
Čítanosť: 3439
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share