Preskocit navigáciu

Spoločný odborný výcvik kynológov


Spoločný odborný výcvik kynológov

V dňoch 14. – 15. mája 2013 vykonali príslušníci Vojenskej polície – psovodi so služobnými psami v kategóriách hliadkový a psami so špeciálnym využitím na detekciu výbušnín kooperačný výcvik za účasti príslušníkov Finančného riaditeľstva Slovenskej republiky, odboru vzdelávania /colníci/, ktorý sa konal v priestoroch Výcvikového strediska Finančného riaditeľstva Slovenskej republiky odboru vzdelávania Bratislava v Gajaroch.

Vďaka prístupu a výmene skúseností zúčastnených príslušníkov uvedených zložiek na kooperačnom výcviku boli vytýčené ciele výcviku splnené. Spoločne sa nám podarilo zvládnuť zadané úlohy vynikajúcim spôsobom.

Veríme, že táto naša spoločná skúsenosť a vybudované vzájomné vzťahy budú tvoriť kvalitný základ našej budúcej vzájomnej spolupráce medzi Finančným riaditeľstvo SR a Vojenskou políciou v oblasti služobnej kynológie.


Spoločný odborný výcvik kynológovSpoločný odborný výcvik kynológovSpoločný odborný výcvik kynológovSpoločný odborný výcvik kynológovSpoločný odborný výcvik kynológovSpoločný odborný výcvik kynológovSpoločný odborný výcvik kynológov

Autor: VP , Foto: VP - Dátum: 22.05.2013
Čítanosť: 60096
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share