Preskocit navigáciu

Posádková prehliadka CLUB ACTIVITY 2014


Posádková prehliadka CLUB ACTIVITY 2014 Dňa 18. 9. 2014 bola v priestoroch Posádkového klubu Trenčín slávnostne otvorená posádková prehliadka „CLUB ACTIVITY 2014“. Ako uviedol vo svojom úvodnom príhovore vedúci Posádkového klubu Stanislav Martinák, hlavným cieľom a zámerom tejto posádkovej prehliadky  je, aby sme širokej vojenskej ako aj civilnej  verejnosti  ukázali, čím žije Posádkový klub, aké aktivity sa uskutočňujú v jeho priestoroch.
Na túto prehliadku bolo vybraných 10 klubov, z ktorých činnosti vidieť tvorivú prácu jej členov. Najlepšie vystavované práce budú reprezentovať Posádkový klub Trenčín na celorezortnej súťažnej  prehliadke, ktorú v novembri organizuje Personálny úrad OS SR, oddelenie výchovných a kultúrnych činností.
Posádkovú prehliadku  obohatilo vystúpenie detského folklórneho súboru Radosť, hudobnej skupiny HSPK a žiaci Základnej umeleckej školy K. Pádivého Trenčín
Otvorenia výstavy sa zúčastnil veliteľ Pozemných síl  brig. gen. Ing. Ondřej Novosad, ako aj  veliteľ Síl výcviku a podpory plk. gšt. Ing. Martin Stoklasa a  náčelník odd. metodiky, výchovy a kultúry Personálneho úradu OS SR Ing. František Matyáš, PhD. a ďalší významní hostia.

foto1foto1foto1foto1foto2foto2foto2foto3foto3foto3foto3foto4

Autor: Marta Koprivňanská , Foto: plk. v. v. Ing. František Horečný - Dátum: 22.09.2014
Čítanosť: 16400
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share