Preskocit navigáciu

Nadnárodný výcvik VP v Nemecku do operácie EUNAVFOR MED Sophia pokračuje


Nadnárodný výcvik VP v Nemecku do operácie EUNAVFOR MED Sophia pokračuje

Výcvik príslušníkov Vojenskej polície pripravovaných do operácie SOPHIA bol zahájený teoretickou prípravou v dňoch 30.1.2017 - 31.1.2017.

Praktická príprava výcviku začala dňom 1.2.2017. Náročnejší výcvik pokračoval dňom 3.2.2017 v oblastiach "taktika malých člnov, nalodenie sa na veľké a malé plavidlá, operácie proti malým člnom, strelecká príprava, výcvik na mori proti malým pirátskym lodiam, obsadenie veľkej lode".
Jednotka Vojenskej polície kvalitný výcvik zvláda podľa stanoveného plánu. Jeho náročnosť je hlavne ovplyvnená vysokou fyzickou náročnosťou počas výcviku.  
V súčasnej dobe prebieha výcvik hlavne so zameraním na tímovú prácu počas obsadzovania lodí a malých člnov s využitím vrtuľníka.
 

Nadnárodný výcvik VP v Nemecku do operácie EUNAVFOR MED Sophia pokračujeNadnárodný výcvik VP v Nemecku do operácie EUNAVFOR MED Sophia pokračujeNadnárodný výcvik VP v Nemecku do operácie EUNAVFOR MED Sophia pokračujeNadnárodný výcvik VP v Nemecku do operácie EUNAVFOR MED Sophia pokračujeNadnárodný výcvik VP v Nemecku do operácie EUNAVFOR MED Sophia pokračujeNadnárodný výcvik VP v Nemecku do operácie EUNAVFOR MED Sophia pokračujeNadnárodný výcvik VP v Nemecku do operácie EUNAVFOR MED Sophia pokračujeNadnárodný výcvik VP v Nemecku do operácie EUNAVFOR MED Sophia pokračuje

Autor: Vojenská polícia - Dátum: 27.02.2017
Čítanosť: 8373
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share