Preskocit navigáciu

Majstrami OS SR vo florbale sú spojári z Ružomberka


Majstrami OS SR vo florbale sú spojári z Ružomberka V Trenčíne, v športovej hale M-šport na Ostrove sa 15. až 16. marca uskutočnil už v poradí 8. ročník Majstrovstiev OS SR vo florbale (prvé sa uskutočnili v roku 2006 a potom nasledovala prestávka). Súťaž zorganizovalo trenčianske veliteľstvo pozemných síl v spolupráci s trenčianskym práporom podpory velenia.
Sekretár a hlavný usporiadateľ podujatia Ján Mrlina spokojne konštatuje, že o súťaž bol v celých ozbrojených silách veľký záujem. Od Trebišova až po Bratislavu. „Súťažilo 20 družstiev. Som rád, že súťaž má z roka na rok vyššiu úroveň“. Titul obhajovalo družstvo Základne nasaditeľných KIS z Ružomberka. Napokon vyhrali aj v tomto roku. Veliteľ pozemných síl OS SR generálmajor Jindřich Joch im odovzdal ocenenie i putovný pohár. Na druhom mieste skončilo kombinované družstvo z Liptovského Mikuláša, ktoré tvorili zástupcovia Vojenskej akadémie a personálneho úradu. Na treťom mieste napokon skončili zástupcovia rožňavského práporu RCHBO.
Na záver súťaže, ktorá sa hrala súbežne na dvoch ihriskách haly M-šport, vyhodnotili aj najlepšieho brankára, ktorým sa stal vojak 1. stupňa Peter Gladiš z Liptovského Mikuláša. Cenu pre najlepšieho strelca získal čatár Dominik Dorník z Ružomberka a najlepším strelcom sa stal čatár Dušan Labaš zo strediska CIMIC a PSYOPS v Martine.

Majstrami OS SR vo florbale sú spojári z RužomberkaMajstrami OS SR vo florbale sú spojári z RužomberkaMajstrami OS SR vo florbale sú spojári z Ružomberka

Autor: Ján MRLINA , Foto: Ján MRLINA - Dátum: 26.03.2018
Čítanosť: 5363
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share