Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Príslušníci Základne mobilných KIS na cvičení deklarovaných jednotiek do BG EÚ


Príslušníci Základne mobilných KIS na cvičení deklarovaných jednotiek do BG EÚ
V dňoch 26. októbra - 6. novembra 2009 sa uskutočnilo cvičenie deklarovaných jednotiek bojových skupín ( Battle Group –BG EU) pod velením Poľskej republiky v posádkovom cvičisku Veľké Ozorovce pri Trebišove.
Do tohto cvičenia sa zapojili aj príslušníci Základne mobilných KIS: čat. Jozef JADROŇ, slob. Peter KUPČULÁK, slob. Radovan BOBČEK, voj.2.st. Lucia BOMBÁROVÁ, čat. Richard ROJÍK, slob. Milan GERÁT, slob. Roland PAVELKA, voj.2.st. Peter KRIŠANDA s cieľom zabezpečiť nepretržité telefonické spojenie pre cvičiace jednotky z VÚ 1101 Trebišov do posádkového cvičiska Veľké Ozorovce. Nepretržitou prevádzkou spojovacej techniky prispeli ku kvalitnému splneniu úloh deklarovaných jednotiek.
Splnenie cieľov cvičenia potvrdili aj veliteľ pozemných síl generálmajor Ing. Jaroslav Vývlek, veliteľ vzdušných síl generálmajor Ing. Juraj Baránek, veliteľ síl výcviku a podpory generálmajor Ing. Miroslav Kováčďalší predstavitelia rezortu obrany, ktorí nad priebehom cvičenia a plnením úloh  vyjadrili svoju spokojnosť.
 

Príslušníci Základne mobilných KIS na cvičení deklarovaných jednotiek do BG EÚPríslušníci Základne mobilných KIS na cvičení deklarovaných jednotiek do BG EÚPríslušníci Základne mobilných KIS na cvičení deklarovaných jednotiek do BG EÚPríslušníci Základne mobilných KIS na cvičení deklarovaných jednotiek do BG EÚPríslušníci Základne mobilných KIS na cvičení deklarovaných jednotiek do BG EÚPríslušníci Základne mobilných KIS na cvičení deklarovaných jednotiek do BG EÚPríslušníci Základne mobilných KIS na cvičení deklarovaných jednotiek do BG EÚPríslušníci Základne mobilných KIS na cvičení deklarovaných jednotiek do BG EÚ

Autor: npor. Ing. Miroslav Lengvarský, por. Ing. Jana Berešíková , Foto: čat. Jozef Jadroň - Dátum: 11.11.2009
Čítanosť: 22430
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share