Preskocit navigáciu

Pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície


Pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície

V súlade s plánom Hlavných úloh a základných opatrení sa v piatok 30. apríla 2021 v priestoroch zasadačky Vojenskej polície uskutočnila Pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície za účasti hlavných funkcionárov. Hlavným bodom rokovania bolo vyhodnotenie činnosti za 1. štvrťrok 2021.

V priebehu pracovnej porady - riaditeľ Vojenskej polície plk. Ing. Valentín CEBO vyslovil slová uznania riaditeľovi odboru policajného výkonu Prešov pplk. Ing. Františkovi HÁMOROVI a vedúcemu oddelenia policajných činnosti odboru policajných činností pplk. Ing. Romanovi SAVKOVI pri príležitosti ich odchodu do zálohy a udelil im Medaile Vojenskej polície I. stupňa za osobitné zásluhy o rozvoj Vojenskej polície. Z rúk kolegov prijali vecné dary ako spomienku na spoločne strávené roky v službe. Medailu riaditeľa Vojenskej polície II. stupňa za kvalitné plnenie služobných povinnosti udelil riaditeľ kpt. Mgr. Miroslavovi MERČIAKOVI a nrtm. Miroslavovi ANDREJOVI pri príležitosti ich skončenia služobného pomeru.
Riaditeľ Vojenskej polície do funkcie riaditeľa odboru policajného výkonu v Prešove ustanovil pplk. Ing. Martina JONEKA a do funkcie vedúceho oddelenia policajných činnosti odboru policajných činností mjr. Ing. Róberta BAJZÍKA. Novo ustanoveným prajeme veľa energie, vytrvalosti a trpezlivosti počas napĺňania pracovných povinností v dnešnej náročnej a uponáhľanej dobe.
Pri príležitosti Dňa víťazstva nad fašizmom a za vykonanú prácu riaditeľ Vojenskej polície poďakoval aj ďalším vojenským policajtom a udelil im medaile riaditeľa Vojenskej polície za osobitné zásluhy o výstavbu a rozvoj Vojenskej polície a kvalitné plnenie služobných povinností.


Pracovná porada riaditeľa Vojenskej políciePracovná porada riaditeľa Vojenskej políciePracovná porada riaditeľa Vojenskej políciePracovná porada riaditeľa Vojenskej polície

Autor: Vojenská polícia , Foto: Vojenská polícia - Dátum: 30.04.2021
Čítanosť: 6453
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share