Preskocit navigáciu

Pridelenec obrany Českej republiky na velitežstve SVaP


Pridelenec obrany Českej republiky na velitežstve SVaP

Velitež síl výcviku a podpory OS SR generálmajor Peter Vojtek prijal vo štvrtok 16. decembra 2010 v priestoroch velitežstva síl v Trenčíne pridelenca obrany Českej republiky generálmajora Jiřího Jančíka.

Na prvom zdvorilostnom stretnutí v pozícii veliteža síl predstavil generálmajor Vojtek pridelencovi obrany Českej republiky postavenie síl výcviku a podpory v štruktúre Ozbrojených síl SR, v skratke mu objasnil poslanie a úlohy síl a informoval ho o posledných reorganizačných zmenách. Na stretnutí sa zúčastnil aj zástupca veliteža síl výcviku a podpory brigádny generál Juraj Krištofovič.

Podobné zdvorilostné stretnutia na velitežstve síl výcviku a podpory sa organizujú s pridelencami všetkých štátov akreditovaných v Slovenskej republike a velitež síl im počas návštevy prezentuje aktuálne témy v jednotlivých priamo podriadených útvaroch a zariadeniach.


Pridelenec obrany Českej republiky na velitežstve SVaP 2Pridelenec obrany Českej republiky na velitežstve SVaP 2Pridelenec obrany Českej republiky na velitežstve SVaP 2Pridelenec obrany Českej republiky na velitežstve SVaP 2Pridelenec obrany Českej republiky na velitežstve SVaP 3Pridelenec obrany Českej republiky na velitežstve SVaP 3

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 16.12.2010
Čítanos: 42002
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share