Preskocit navigáciu

Rozlúčka s profesionálnym vojakom pred odchodom do dôchodku


Rozlúčka s profesionálnym vojakom pred odchodom do dôchodku Dňom 30.11.2012 mjr. Ing. Ján URBAN – Náčelník centra testovania munície Nováky v podriadenosti Zásobovacej základne ZT-5 Martin ukončil svoju kariéru profesionálneho vojaka..
Pri tejto príležitosti sa s menovaným rozlúčil zástupca náčelníka odboru pre podporu operácií Veliteľstva síl výcviku a podpory pplk. Ing. Jozef POPJAK, zástupca veliteľa ZZ ZT-5 mjr. Ing. Pavol ČAVOJEC a hlavní funkcionári veliteľstva ZZ ZT-5, ktorí mu poďakovali za vykonanú prácu nielen v rámci zásobovacej základne, ale i celých ozbrojených síl.
Osobitný dôraz v rámci tejto rozlúčky bol položený na poďakovanie za podiel pri odstraňovaní následkov priemyselnej havárie vo VOP Nováky, kde stanovené úlohy ako veliteľ vyčlenených síl a prostriedkov plnil samostatne, včas a na mimoriadne vysokej úrovni.
Pri plnení služobných úloh dosahoval trvale dobré a výborné výsledky na základe ktorých mu boli postupne udelené v rokoch 2007 až 2010 pamätné medaily ministra obrany III. až I. stupňa.
V kolektíve mal mjr. Ing. Ján URBAN prirodzenú autoritu, bol ochotný vždy pomôcť a poradiť. Vždy vystupoval zásadovo a spravodlivo.

Rozlúčka s profesionálnym vojakom pred odchodom do dôchodku1Rozlúčka s profesionálnym vojakom pred odchodom do dôchodku1

Autor: CTM Nováky , Foto: CTM Nováky - Dátum: 30.11.2012
Čítanosť: 13343
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share