Preskocit navigáciu

Pripojenie Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska k jednotke NFIU na Slovensku


Pripojenie Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska k jednotke NFIU na Slovensku

Pri príležitosti pripojenia Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska k jednotke NFIU na Slovensku sa dňa 22.7.2019 uskutočnil ceremoniál vztýčenia vlajky na stožiar.

 
Ceremoniálu sa zúčastnili zástupca náčelníka Generálneho štábu OS SR generálmajor Josef Pokorný, štátny tajomník Ministerstva obrany SR Róbert Ondrejcsák, Vojenský pridelenec obrany Spojeného kráľovstva plukovník David Catmur a starosta mestskej časti Vajnory pán Michal Vlček.

 
NFIU na Slovensku pozostáva z ôsmich krajín. Zvýšená mnohonárodnosť jednotky vytvára príležitosť na rozsiahlu výmenu národných skúseností a osvedčených postupov na lepšie školenie, cvičenie a prípravu personálu na plnenie všetkých úloh NFIU.



Pripojenie Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska k jednotke NFIU na SlovenskuPripojenie Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska k jednotke NFIU na SlovenskuPripojenie Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska k jednotke NFIU na SlovenskuPripojenie Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska k jednotke NFIU na SlovenskuPripojenie Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska k jednotke NFIU na Slovensku

Autor: OOd NGŠ , Foto: OOd NGŠ - Dátum: 23.07.2019
Čítanosť: 9211
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share